IT štafeta Strikes Back

Zajedno možemo više. Upravo vođeni time smo pre 7 godina pokrenuli humanitarnu trku "IT štafeta" i okupili entuzijaste iz IT zajednice koji vide ovu trku kao šansu da inspirišu druge i unaprede našu zajednicu.

Nakon dve godine pauze, humanitarna trka “IT štafeta” se ponovo organizuje u saradnji sa trening centrom INVICTUS, a ovog puta sva prikupljena sredstava biće usmerena na kupovinu računara i opremanje računarskih kabineta.

Sportski i timski duh, kao i zajednički cilj je ono što te očekuje 07. septembra od 18č u Kameničkom parku u Sremskoj Kamenici. Okupi tim i dođi da trčimo zajedno! 

Prijavi tim

Koji je cilj?

Od samog početka, akcija "IT štafeta" imala je humanitarni karakter i sva prikupljena sredstva tokom akcije bila su donirana različitim organizacijama. Svaki put, motiv je bio isti - da zajedno učinimo našu zajednicu boljom.

Ove godine sva prikupljena sredstva biće usmerena na opremanje računarskih kabineta srednjih škola. Cilj nam je da ovom donacijom, pružimo mladim talentima bolje uslove za učenje i ohrabrimo ih da nastave da unapređuju svoje znanje i stiču nove veštine. 

Pridruži se i ti!

Ukoliko želiš da se sjajno zabaviš, pokažeš timski duh na delu, a uz sve to i učiniš sjajnu stvar za naše srednjoškolce, pridruži se trci kako bismo zajedno došli do cilja! Sve što treba da uradiš jeste da ispratiš sledeće korake i uputstva, a ukoliko imaš neke nedoumice, piši nam na e-mail itstafeta@vegait.rs

Prvi korak: Okupi ekipu

Prvi korak: Okupi ekipu

Okupi ekipu, osmislite ime tima i prijavi tim. 

Svaki tim se sastoji od četiri trkača, a kotizacija po timu iznosi 6.000 dinara. 

Staza je dugačka "samo" 4.400 metara, tako da svaki trkač iz ekipe trči 1100 metara kako bi predao štafetu drugom članu ekipe. Šta je to za tebe? ;)

 

Drugi korak: Prijavi tim

Drugi korak: Prijavi tim

Kada okupiš ekipu, popuni ovu formu i mi ćemo ti se javiti da podelimo sa tobom više informacija o uplati i samoj trci.

Rok za prijavu timova je 1. septembar.

*Kompanije mogu da prijave neograničen broj timova

Treći korak: Vidimo se na stazi

Treći korak: Vidimo se na stazi

Na samoj stazi, dočekaće te naša ekipa sa startnim paketima koji se sastoje od vode, čokoladice, startnih brojeva, čipova za merenje vremena i štafete.

Zajedno ćemo se zagrejati i trka može da počne.

Vidimo se na cilju!