Zajedno za srednjoškolce

Čvrsto verujemo da je svako ulaganje u razvoj mladih i obrazovanje investicija za bolju budućnost. Kako bismo podržali mlade ljude i dodatno ih motivisali da nastave da stiču znanja i veštine koje su im potrebne, odlučili smo da pokrenemo kampanju “Podrži znanje” i zajedno sa zajednicom prikupimo sredstva za računare koje ćemo donirati srednjim školama u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu.

Želim da podržim

Šta je cilj kampanje “Podrži znanje”

Cilj kampanje “Podrži znanje” jeste doprinos poboljšanju kvaliteta nastave i obrazovanja naših srednjoškolaca.

Uloga računara u obrazovanju s godinama je postajala sve značajnija, a danas je jedan od esencijalnih faktora za dalje usavršavanje kako nastavnika tako i učenika.

Već godinama u nazad dobijali smo upite od srednjih škola za donaciju novih ili polovnih računara, što je bio jedan od razloga da pozovemo zajednicu da se udružimo i zajedno opremimo što više kabineta i time podržimo dalji razvoj mladih talenata.

U ovoj fazi pozivamo sve građane da prijave srednje škole na teritoriji Novog Sada, Niša i Zrenjanina, kojima bi donacija računara pomogla pri daljem usavršavanju učenika i digitalizaciji nastavnih procesa. Svi zainteresovani građani mogu prijaviti srednju školu kojoj bi, po njihovom mišljenju, ovakva donacija značila. Sve prijavljene škole biće kontaktirane od strane Vega IT kako bi se utvrdile potrebe za opremom. Finalni rok za slanje prijave je 11. mart do 17č.

Kako bismo odredili redosled prioriteta srednjih škola za donaciju računara, sve škole koje žele da učestvuju u kampanji biće postavljene na javno glasanje. Za srednje školu u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu svi građani moći će glasaju putem Vega IT Facebook stranice. Glasanje će trajati od 21. do 25. marta do 12h, nakon čega ćemo objaviti zvaničnu listu prioriteta za donaciju.

Kako bismo zajedno uspeli da sakupimo što veći broj računara, u trećoj fazi kampanje “Podrži znanje” pozivamo sve kompanije i fizička lica da svojim finansijskim doprinosom omoguće da što više škola dobije potrebnu opremu za rad.

U poslednjoj fazi naše kampanje, ZA SVA PRIKUPLJENA sredstva biće kupljena oprema i u potpunosti donirana srednjim školama prema listi prioriteta. Vega IT zadržava pravo da dodatno podrži jednu školu po izboru. Cilj nam je da svi računari budu donirani do 1. septembra i da oprema dočeka naše srednjoškolce s početkom nove školske godine.

Prikupili smo 30 računara!

Naš cilj je da ujedinimo zajednicu i prikupimo novac za što više računara koji će obezbediti bolje i efikasnije uslove za rad i učenje našim srednjoškolcima. Pridruži se našoj akciji i daj svoj doprinos.

Doniraj i ti!